Sayfalar

12 Kasım 2013 Salı

Knight Online Pvp Serverlar - Oynanabilir tavsiyeler.



Evet çeşitli alanlardan paylaşımlarımıza devam ediyoruz. Bu sefer Knight Online adlı oyunun Private serverlarından bahsedeceğiz. Çoğumuzun bildiği üzere bu serverler genelde 1-2 ay açık durup sonra kapanan yaptırımlardır. Ama burada paylaşacağımız serverler uzun ömürlü olup, daha profesyonel bir hizmet sunmaktalar.


*SERVERLERİN HİÇBİRİ DESTEK İTEMLİ DEĞİLDİR. 
* Bu bir reklam felan değildir tamamen kendi oynadığım tecrübelerimle sınanmış serverlardır.
* İyi oyunlar.

1. Turkey KO . http://www.turkeyko.net/panel2/

Level sınırı 70 olan ve Home Ko olan bu server ortalama 1000 userle her gün hizmet sunmakta. Gayet hoş ve eskiden diğer private serverlerın sorunlarıyla yapılarıyla ilgilenen sorunları tek elden çözen bir arkadaşın kurdugu kendı serveri. Yanı artık serverda sıkıntı var ama yapamadık bekleyin gibi bi sorun yok. Tabiki %100 hizmet sunacak değiller. Ama gördüğüm çoğu pvp serverdan daha eventi hoş. Kendine has eventleri olan. Ve usko hizmetlerini başka hiçbir serverde bulamayacağınız özellikleriyle sunan bir server.


2. Knight-Tr  www.knight-tr.net

Bu serverimizde level sınırı 80 ve yine home ko. Guzel server standart homekolardan her türlü daha kaliteli. User sıkıntısını aştığında kesinlikle oynanabilir bir server.


3. KnightOnline1  https://www.facebook.com/knightonline1

Geçici olarak face sayfasını veriyorum oradan takip ederek eski domaini olan www.knightonline1.com sayfası gibi bir domainle sizlere bildiri yapacaklardır.

Bu site şu aralar 10.000 usere kadar destekleyen bir servara taşınmak için sıkıntılar yaşıyor. Türk sunucu şirketleriyle ilişiğini bitiren ko1 alman şirketleriyle çalışma kararı aldı. Yanlız yağmurdan kaçarken doluya tutuldular kendi tabirleriyle bu ara panellerinde dahi sıkıntı yaşıyorlar. Ama kısa sürede toparlanacaklarını garanti ediyorum. Özel harita ve ticket açısından gelişmiş olan bu serverde hem lwl kasmak zor hemde item yapmak....


Kendi dilleriyle ilk serverlari olan Mexpio'nun özellikleri.

KO1 Mexpio'nun eşsiz özelliklerini biliyor musunuz?

1- Dünyanın en uzun süre kapanmadan sıfırlanmadan açık kalan pvp serveri (2 yıl).
2- Oto Küfür Tarayıcısı elinizde küfür ssleriyle gezmenize gerek yok, küfredenler otomatik cezalandırılırlar ve bu ceza her küfrettiğinde katlanarak artar.
3- Oto Npt sistemi, npt ss si çekmekle uğraşmayın , nptcilerin partisindekilerde dahil olmak üzere yaptığı npt sayısı 50 ile çarpılarak np hesabından düşülür bu işlem sonun np si - ye düşenler (npt için açılan charlar, yasal np sinden çok npt npsi olanlar) banlanır.
4- Kendimiz programladığımız site,panel, power up store (Piyasadaki) knight serverlerin %99.9 u sevenpanel sexyko panel gibi hazır scriptler kullanmaktadır, emek harcamak yok.
5- Oto restart, serverde lag , kasılma, saldırı çökme gibi durumlarda "kendi yapımımız" oto restart devreye girer server herhangi bir yöneticiye ihtiyaç duymadan 10 dk içerisinde otomatik açılır.
6- Ücretli ve ücretsiz cash kazanma eventleri, ister para harcayın ister vakit , emek serverimizde yönetim tarafından item satışı asla yapılmamaktadır ve oyuncuların item satışını en çok yapabildikleri server ko1, araştırın soruşturun.
7- Kendine ait sunucu sistemi, piyasa serverlerinin yine %99.99 u 3 ncü sınıf hosting firmacıklarından kiralanmış sunuculara kuruludur ve ömürleri bu nedenle azdır, oysaki ko1'de internet hattından başka kiralık hiçbirşey yoktur, hattıda zaten satın aldık diyebilmeniz için google, yada ttnet gibi isp olmanız gerekmektedir.
8- Sadece mexpio 2 adet dedicated (fiziksel sunucu) üzerine kuruludur, 3ncü sınıf hosting firmacıkları bunun gibi 2 adet makineyi sanallaştırıp 30 tane server kuruyorlar.

Mexpio'da hile, dolandırıcılık i dupe gibi durumlara bulaşmadığınız müddetçe hiçbir zaman emekleriniz silinmez, kaldı ki bu gibi durumlarda dahi , elimizden geldiğince kayıplarınızı gidermeye çalışıyoruz. Biz sizlere emeklerinizi koruyacağımız garantisini veriyoruz, gerisi size kalmış , ister 1-2 aylık serverlerde süpermen olun ister ko1 de sınırsız eğlencenin bir üyesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder